img_6474.jpg

img_6476.jpg

Efter poddinspelningen med Dasha så tog vi en lång promenad på säkert 2 timmar runt Stockholm. Vi gick runt Östermalm, nuddade vasastan och lärkstan och sen tog vi oss över till Gamla Stan och Slottet där vi stannade på Café Kaffekoppen för en liten middag.

Dasha har tidigare jobbat på det här mysiga lilla caféet så hon kunde menyn utan och innan för trots att det var 10 år sedan så har exakt samma meny vilket var väldigt kul.

img_6473.jpg

Jag högg in på den bakade potatisen med kyckling- och curryröra och Dasha tog en kalkon macka. Jag kunde först inte bestämma mig för om jag ville ha skagenröra eller kyckling och curry men då var servitrisen så gullig att hon gav mig ett smakprov. Ärligt talat så hjälpte knappt det dock då jag typ fick mer beslutsångest efter att jag fick testa alternativen eftersom att de var supergoda båda två…

img_6477.jpg

För er som har undrat vart mitt underställ kommer ifrån så kan ni hitta det här (klick!) och mössan köpte jag i Örebro på en hattbutik i vintras men finns ju liknande om inte exakt likadana lite vart som här i Stockholm.

img_6475.jpg

Gulliga Dasha, så roligt att vi äntligen fick lite tid att umgås med varandra idag för vi har väldigt roligt tillsammans. Satt och skvallrade om allt och inget under hela ”middagen”. Ibland är det faktiskt himla roligt att göra det trots att man vet att allt måste tas med en nypa salt.

img_6478.jpg

Kan verkligen rekommendera det här stället. Det var så mysigt att jag kommer gå tillbaka dit imorgon med Anna. Gud, jag måste verkligen utforska Stockholm mer nu. Speciellt Gamla Stan, det är på tok för gulligt där alltså, speciellt ikväll när det snöade och det lyste så fint i butikerna och restaurangerna. Stockholm är så fint och det finns så mycket mer här än vad jag trott.

Okej, nog om det. Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Prison Break men sen måste jag sova för imorgon ska jag ju upp tidigt för att gå på Urban Ride. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna