time-saving-tools-cover

Har sett några bloggare som skrivit ner veckans planer på sin blogg vilket jag har tyckt varit superroligt att läsa så tänkte därför testa att göra samma sak för att se om ni gillar det konceptet lika mycket som mig. Så kommentera gärna inlägget om ni skulle vilja ha ett sådant här inlägg varje måndag.

Måndag: Planera veckans matsedel (ska försöka laga mycket hemma den här veckan), spela in nästa avsnitt av Onsdagsbubbel med Dasha och jobba ikapp ifrån New York. Har bland annat ett stort hemligt projekt som jag håller på med som kräver en del större beslut den här veckan.

Tisdag: Gå på ett frukost- och träningsevent med Oatly och Urban Ride tillsammans med Molly. Möta upp Anna för att jobba, dricka kaffe och få lite kvalitetstid. Förhoppningsvis hinna träffa Peg en snabb sväng och sedan gå på ett pyjamasparty som Mia Parnevik bjudit in till.

Onsdag: Testa träningspasset Barre på Sats med Molly igen (min träningspartner in crime) och gå på ett event med NYX. Behöver även försöka boka in en nageltid på onsdag så ska försöka hitta en tid som passar både mig och Dani så att vi kan umgås samtidigt som vi blir lite fina.

Torsdag: Helt tomt i kalendern men antingen så ska jag på ”middags-dejt” (spännande….) eller så ska jag försöka få hit Linnea och Moa på tjejmys. Linnea och Moa är två av mina äldsta tjejkompisar som jag varken sett eller hängt med på alldeles för lång tid nu så det vore super mysigt och jättekul om vi får ihop något.

Fredag: Fredagen ekar också ganska tom just nu men förhoppningsvis så kommer Filippa, en annan tjejkompis ifrån Norrköping, hit över helgen och då ska vi bara mysa, ta långa promenader och äta någon god lång brunch.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna