DSC_8530

//  Jacka gammal / Stövlar Scorett / Byxor här (klick!)-adlink / Tröja Zara //

Invigde min nya väskan dagen i ära, men det var väl inte det smartaste draget kanske eftersom att det typ varit snöstorm hela dagen. Ett annat otroligt osmart val var att sätta på mig dom här stövlarna, de är nämligen helt platta undertill så har på riktigt varit nära på och slagit ihjäl mig ca. 30-40 gånger idag.

Senast överförda165

Det har varit en otroligt mysig dag dock och jag har inte frusit det minsta. Men det har jag väl jackan att tacka för, den är ganska så värmande om vi säger så…

DSC_8526

DSC_8535

Waaaaah, min väska är så fin!!

Visst är den, har fått massor komplimanger för den idag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna