DSC_8587

Tog en liten tur till Gamla Stan i eftermiddags tillsammans med Anna.

DSC_8599

Måste hänga där mer, det är så mysigt att strosa runt på kullerstenen och i alla små gränder. Speciellt idag eftersom att det snöade så härligt. Börjar få sån julkänsla nu. Vill bara gå runt och dricka varm choklad på små mysiga caféer och köpa julklappar.

DSC_8605

Precis som lovat så tog jag med Anna till Chokladkoppen/ Kaffekoppen – de mysiga små fiken som Dasha visade mig igår på vår powerwalk runt stan.

DSC_8604

Hur bra passar Anna i hatt?

Ni har väl inte missat hennes blogg förresten? HÄÄÄÄÄR (klick!!!!)

DSC_8615

Eftersom att Chokladkoppen princip var fullt så satte vi oss på Kaffekoppen och så beställde vi en varsin kalkon macka med sötstark senap som Dasha åt igår. Den var jättegod och det kändes väldigt juligt, om man kan uttrycka sig så? Haha… Hade sedan några supermysiga timmar där då vi tog upp datorerna och jobbade lite också.

Tack livet för eftermiddagar som dessa och för vänner som Anna <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna