DSC_8723

DSC_8703-2

Har så mycket jobb att jag behöver säga åt mig själv varje morgon att jag inte får stressa upp mig för att det bara kommer bli värre då… För att hinna till mina deadlines, det kommer jag göra. Men det är mer det här att det känns omöjligt och mycket just nu, if that makes any sense?

Molly och jag gjorde i varje fall pulled pork tacos till lunch idag. Det blev riktigt gott. Hade ungefär samma tillbehöver som till tacos förutom salsan så enkelt att göra var det också. Perfekt när inspirationen sviktar och man är hungrig och har lite bråttom.

DSC_8690

Nu ska jag fortsätta svara på några mejl här och sen ska jag möta upp Dasha för en powerwalk. Vi lär prata om USA valet, för det känns som att det och det här fruktansvärda snökaoset är det enda folk pratar om idag. Hur går era tankar och funderingar kring att Trump är USA:s nästa president?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna