solofika

? Adventsfika
Jag och Anna har infört att vi ska ses varje advent i år på olika fik här i Stockholm och ha en riktig adventsfika tillsammans. Mmmm, tänker mig typ varm choklad med vispgrädde och en stor kanelbulle.

? Börja se en serie
Den allra bästa tiden på året att börja se en serie du länge varit sugen på är väl trots allt nu när mörket är här. Så passa på och gör en kopp te eller varm choklad medan du tittar så blir det lite extra mysigt.

IMG_4449_Fotor

DSC_1185_Fotor

? Bruncha
Finns det någon mysigare och roligare helgaktivitet än brunch med tjejgänget? Do not think so! Det kommer bli många och långa bruncherna helgerna framöver för mig med tjejerna. Mina favorit brunchställen just nu är nog Strandvägen 1, Sthlm Brunch Club och Nybrogatan 38 men Stockholm kryllar av bra brunchställen.

14

? Ät julbord
En annan rolig aktivitet är att dra ihop ett gäng och käka julbord. Här i Stockholm har bl.a Villa Godthem ute på Djurgården ett väldigt mysigt och gott julbord som jag varmt rekommenderar.

? Julbak med tjejerna
Bestäm en lördag eller söndag där ni ses och julbakar. När jag gick i skolan så brukade jag och mina tjejkompisar alltid ses hemma hos någon och baka pepparkakor och lussebullar samtidigt som vi lyssnade på julmusik. Sen avslutade vi alltid dagen med att byta julklappar med varandra alternativt spela julklappsspelet. Det är supermysigt!

DSC03381

? Gå långa promenader
Jag vet att det känns tungt att dra på sig både det ena och det andra jobbiga understället och dunjackan nu när kylan har anlänt men gud vad det är underskattat med långpromenader. Det är både kul och lite jobbigare att promenera i snön och sen mår man ju extra bra när man kommer hem. Dra med en kompis och promenera mycket i vinter. Man behöver frisk luft!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna