img_6565.jpg

Mötte upp Dasha vid 8 imorse för att gå en powerwalk. Vi bestämde oss för att utforska Gärdet lite men råkade komma helt fel så hamnade istället ute i Ropsten… och eftersom vi hade bestämt med vår killkompis PJ att han skulle komma och möta oss så fick vi helt enkelt ta tunnelbanan tillbaka två stationer så han kunde hänga på promenaden.

img_6566.jpg

Nu är jag frusen, kall och hungrig. Vi var ute i 2,5 timme och promenerade, så en varm dusch och frukost kommer sitta väldigt fint nu. Har förövrigt införskaffat bästa grejen – broddar! Har ni hört talas om det? Det är typ en gummisula med piggar som man sätter under skorna så att man slippar halka omkring. Man kan båda promenera och springa med dem och de finns att köpa på Apoteket för 199kr. Jag och Dasha köpte oss ett varsit par igår innan vår kvällspromenad och det lär ju va vinterns bästa grej. Inget mer halkande för min del!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna