DSC_9085

Inlägg innehåller adlinks

// Byxor här (klick!) / Kashmir tröja här (klick!) / Jacka här (klick!) / Solglasögon Stradivarius //

Idag drog jag på mig den bekvämaste och bästa outfiten jag vet. Ett par svarta vida sköna byxor och en mysig kashmir tröja. Känner mig faktiskt både sjukt bekväm och snygg i just den här outfiten. Den är ju väldigt enkel men ändå klassisk, chic och lite cool. Allt i ett liksom.

Senast överförda167

Var på ett supermysigt lunchmöte idag och fotat lite med Molly och nu sitter jag på ett café och jobbar. Kommer behöva jobba hela helgen också för det är mycket nu. Men det gör inte så mycket för jag tycker ju faktiskt att det är himla roligt.

Ikväll kommer jag bara ta det lugnt. Tänkte laga lite laxburgare och sallad till middag tror jag, det blir gott. Vad ska ni hitta på för skoj ikväll? Jag blir så extremt osugen på att göra något på kvällarna mer än att mysa ner mig i ett par mjukisar framför tv:n nu när det är så mörkt. Känner ni inte likadant?

DSC_9090-2

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna