Senast överförda168

Chrissy Teigen och John Legend är ett av mina absolut favorit kändispar

Idag är det tydligen alla singlars dag..
Så vad passar bättre än att prata lite om singellivet?

Ja, det här med att vara singel, fan vad det är viktigt att ta vara på det och den perioden man är det. Jag har varit supersingel i tre år nu, och vad begreppet supersingel betyder i mina ögon så är det typ = celibat haha. Nä men jag har knappt dejtat eller “textat” med killar överhuvudtaget på TRE HELA ÅR. Tråkigt tycker kanske vissa, men för mig har det varit en jätte viktig pusselbit av min personliga utveckling, för det jag lärt mig de här senaste 3 åren när jag knappt dejtat en endaste karl är helt omätbart med något annat jag varit med om här i livet. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och verkligen lagt fokus på mig själv och jag tror att det är jätteviktigt att man har den där ensamma perioden, där vardagen inte kretsar kring att hitta någon att sova med och få närhet utav, utan att man faktiskt lär sig att umgås med sig själv. Och när du är singel har du ju chansen att verkligen göra detta.

John-Legend-Chrissy-Teigen-strutted-stuff-adorable

Jag menar hur söta är de inte? Och deras hund..

Jag tror att allt för många där ute tror de är beroende av en partner och att man måste ha någon att dela allt med – för precis så har jag också tänkt. Utan en partner kunde man liksom inte uppnå maximal lycka… Men så är det inte och ibland vill jag bara skaka om människor och försöka förklara det här för dom.

Det viktigaste i livet är att bli bästis med sig själv och bygga upp en stabil grund som du kan stå på utan att vara beroende av någon annan. För hur klyschigt det än låter så måste du älska och må bra med din egen person innan du kan börja älska någon annan. Så ta vara på din singeltid, lev livet fullt ut och gör allt det där som du kan göra med lite extra passion och kärlek när du bara har dig själv att tänka på. Som att resa, knyta starka vänskapsband, fokusera på karriären osv. Den relationen du bygger med dina vänner när du är singel och den tiden du investerar i dig själv och på din karriär, kommer ju att vara med dig livet ut – så fokusera på det istället för att leta efter män jämt och ständigt. För den rätta kommer komma när du minst anar det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna