img_6628.jpg

Hade en rätt lugn och ensam vecka och helg förra veckan och tyckte att det var helt fantastiskt skönt tills den här helgen smög sig på och jag fick någon slags ensamhetsångest. Jag har verkligen inte velat vara ensam och har haft lite tryck över bröstet och bara känt mig allmänt skum och lite tyst.

img_6715.jpg

Men då är det tur att man har fina vänner. Så har hängt mycket med Dani som har fått mig på så mycket bättre humör, för gud vad jag skrattar med den här tösen alltså och vad kul vi har tillsammans. Här åt vi lunch, hon, jag och hennes pojkvän Babak.

img_6712.jpg

Och här drack vi kaffe efter en liten promenad i solen..

img_6621.jpg

Här har vi fredagslunchen som jag åt på Brillo tillsammans med en supertrevlig tjej som heter Simone som jag kommer jobba mycket med framöver. Vi pratade om allt ifrån ex till möhippor och hur laddat vi båda känner att ”dejter” är. Och sen bestämde vi oss för att vi ska testa paddeltennis någon dag.

img_6758.jpg

Och fredagsdrinken såg ut såhär!

img_6622.jpg

Har tränat en hel del den här veckan också samt testat på nya träningsformer. Powerwalka har jag iofs gjort en del och här ovan ser ni en bild ifrån när jag och Dasha var ute samma kväll som snökaoset och Stockholm var helt tyst. Det var magiskt att promenera runt i stan den kvällen.

img_6623.jpg

Har även testat Barre. Det var ett intenstivt och roligt 30 minuters pass som fokuserade mycket på rumpa. Barre är ju lite inspirerat ifrån balett då man har en ”balett-stång” som hjälpmedel under hela passet. Det var jättekul!

img_6525.jpg

img_6526.jpg

Har också kört Urban Ride vilket jag blev helt hooked på. Det är en spinningspass variant ifrån USA och det läggs mycket fokus på musiken och takten vilket är precis i min smak. Jag skulle beskriva Urban Ride som en roligare spinning då du inte bara trampar på för fulla muggar i en timme utan det läggs in övningar under cyklingen som tränar överkoppen och armarna. Vissa kallar det spinning-party då lokalen är helt nersläckt och musiken är väldigt pumpande som man blir otroligt taggad av. Det spelades ju typ bara hip hop och rnb på hög volym så ni förstår ju att jag var nöjd 😉

img_6711.jpg

Här kommer en till bild på mig och Dani.

Ni har väl inte missat att även hon börjat blogga? Gå in här (klick!)

img_6721.jpg

Selfie!! Vad tycker ni om mössan?

img_6714.jpg

Har också myst mycket med Danis hund Mini i veckan och även hon har fått mig att inte känna mig så ensam. Vet inte vad det varit med mig den här veckan helt ärligt talat men har känt mig lite deppig och nere…

img_6754.jpg

Kände mig däremot otroligt pimp och glad igår i min fantastiska klarblå pälsjacka som kommer härifrån (klick!) och för er som gillar blusen så är den ifrån Dry Lake.

img_6755.jpg

Och det här var ifrån tidigare idag när vi skulle beställa lite plock-mat till middag på Nybrogatan 38. Det var väldigt mysigt att få hänga med Anna och PJ heeeeeela långa dagen idag och mer bilder ifrån middagen och vad vi mer har gjort idag kommer imorgon.

Godnatt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna