DSC_9258

Jag och Danijela bestämde oss för att göra tacos igår till middag, vilket Anna också tyckte verkade som en fantastisk idé så hon kom förbi och åt med oss. Vi lagade mat till hög musik ifrån Destiny’s Child eller tjejerna lagade maten och jag stod mer för musikbiten och dukningen…

DSC_9265

DSC_9267

Tacos känns ju lite Mexico tänkte jag och ställde en kaktus i mitten av bordet som en liten stämningsdetalj. Sen såg jag till att allt såg snyggt och prydligt ut för blogg-bilderna 😉

DSC_9272

Vi åt långsamt och länge, drack lite rödvin och sen fick vi feeling och bestämde oss för att ta ett kik på stan… Vilket resulterade i en helkväll på stan… Ja, ibland blir det helt enkelt inte riktigt som man har tänkt sig. Men det gör inget för vilken pang-kväll jag hade.

Nu ska jag sova! Puss

DSC_9274

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna