IMG_6552-2

Gjorde en fransförlängning för ca en månad sedan exakt hos Tifony på Bangerhead, så nu tänkte jag berätta om den då det har dykt upp många frågor och funderingar kring det här med fransförlängningar.

Jag gjorde fransar för flera år sedan och gillade det inte speciell mycket, dels för att jag gillar att gå osminkad men också för att jag upplevde att jag tappade fransarna så snabbt. Den här gången var det däremot helt annorlunda och nu tror jag nog att jag kommer bli fast. I varje fall nu under vinter halvåret för wow vad det har underlättat livet för mig som nästan varje dag ska iväg på något och vill känna mig fin.

Många tycker att det är nice att ha fransar på sommaren men jag skulle säga att det är mer skönt på vintern för jag blir så omotiverad på att lägga ner en massa tid på att göra mig fin när jag ska ut i kyla och snöstorm.

IMG_6553-2

Fransarna efter 3 veckor

På bilderna ovan har jag ingen mascara alls på överfransarna utan bara lite på den nedre fransraden. Jag minns inte riktigt hur vi tänkte när vi satte på fransarna men vi satte inte några längst in på ögat och så gjorde vi de lite längre längst ut. Sen ville jag ha ett naturligt men ändå fylligt resultat. Vi körde liksom på looken ”undra om hon har gjort en fransförlängning eller inte”. Tyckte Tifony som jag gjorde fransarna hos var otroligt duktig, blev verkligen supernöjd och kommer fortsätta gå till henne. Är väldigt imponerad över att jag fortfarande har så många fransar kvar efter 3 veckor.

Men jag har varit noga med att ej använda någon mascara, försiktigt tvätta bort eyeliner om jag använt det vid festligare tillfällen, inte borsta fransarna när de är blöta, sova försiktigt på kudden, inte gnugga mig i ögonen osv så det har gått jättebra.

Har ni några fler frågor så svarar jag gärna på dem i kommentarsfältet alternativt ber Tifony svara på dem åt er. Kanske roligare om hon gör det så att ni kan vända era frågor och funderingar direkt till henne.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna