DSC_9282

DSC_9278

DSC_9280-2

I söndags bestämde vi oss för att göra en liten utflykt till söder då jag vill bli bättre på att utforska Stockholm och alla dess olika restauranger, caféer och barer. Söder är otroligt mysigt, jag måste börja hänga där mer. Brukade alltid vara där när jag var mindre då min faster hade en lägenhet på Medborgarplatsen men nu på senare år har det inte blivit av att jag åker dit lika ofta just för att de flesta mötena och eventsen är kring Stureplan.

DSC_9346

DSC_9302

DSC_9299-2

Men igår tog vi oss i varje fall till Söder och till Kaferang för att äta brunch, då jag sett mycket bilder ifrån det stället på Instagram. Och mycket riktigt så var det precis lika bra och mysigt som jag hade föreställt mig för vi satt kvar här i över 4 timmar haha…

DSC_9289

Islatten satt så fint!

DSC_9291-2

DSC_9294-2

Sedan åt jag en grillad chevre macka som var riktigt god och så delade vi alla på deras american pancakes som var jättegoda. Sedan kan jag verkligen rekommendera den varma chokladen.

Senast överförda159

DSC_9320-2

Skrattade så att jag höll på att kissa på mig när PJ skulle knäppa kort på oss. Han tog så många bilder så snabbt att vi liksom inte hann ändra pose så till slut blev det bara en enda skratt-attack över allt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna