DSC_9429

Min jacka kommer Dry lake (klick!) – adlink

Idag har det verkligen varit en sån där typisk, deppig och grå måndag så jag spenderade hela förmiddagen i sängen och jobbade i min morgonrock tills Dani typ tvingade bort mig till henne för lunch med henne och Niklas. Vilket jag är så glad nu i efterhand att jag gick och gjorde.

DSC_9466

Niklas och Dani

DSC_9468

DSC_9474

Vi beställde hem sushi via Uber Eats med en rabattkod på 150 kr som vi hittade på nätet. Om ni också vill nyttja den så är koden ”Farsmat” och den gäller t.o.m onsdag <3

DSC_9476

Nu ska jag fortsätta jobba. Mejlen går på högvarv eftersom att jag håller på med planeringen av årets julkalender. Och på tal om julkalendern så letar jag fortfarande företag som vill vara med och sponsra den, så om du eller någon du känner skulle vara intresserade av att vara med. Mejla mig på hannalicious.blogg@live.se för mer info och vad det kostar att marknadsföra sig hos mig i julkalendern.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna