USA_2172-2

Eftersom att Dubairesan jag skulle iväg på nu i början av December blev inställd så kände jag att jag var tvungen att ta mig till solen. Spontanbokade därför en resa till L.A nästa vecka precis när jag kommer hem ifrån Island vilket ska bli såååå roligt. Jag åker dit med Dani och Fang och blir borta i 10 dagar vilket känns lagom för L.A.

IMG_2354

Har varit i L.A. 6.7 gånger men första och enda gången jag var där utan familjen så var jag där med Molly och EF Språkresor. Vi bodde i en värdfamilj som hade världens stökigaste hus och jobbigaste hundarna. Familjen var dock otroligt snälla men de bodde ca 20 min utanför L.A i Redondo Beach vilket var lite segt. Det här var nog 4 år sedan nu men oj vad roligt vi hade det. En av dagarna vi var där så fick vi en privatchaufför som körde runt oss precis vart vi ville. Lyxigt va?

DSC_1239-2

Senast jag var där vilket var typ 2-3 år sedan nu så var jag på hälsoresa med mamma och pappa. Vi sprang varje morgon i Hollywood Hills och en morgon blev det till och med hela 2 mil men jäklar vad jobbigt det var. Har nog aldrig varit så grinig och arg i hela mitt liv för hade ju varken ätit frukost eller druckit vatten.

USA_2293-2

Här var en morgon-runda vi körde i Runyon Canyon!

USA_1980-2

Och här är en bild ifrån vår lilla trip till Vegas! Hoppas vi hinner med lite Vegas den här gången också, det hade varit riktigt roligt. Men får se hur det blir. Vi har ju inte ens bokat boende än men funderar på att hyra ett hus med airbnb.

Vill ni veta hur billiga våra flygbiljetter blev? 2997kr tur och retur (!!)

USA_2624-2

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna