IMG_6778

IMG_6779

Wow vad vacker min morgonrunda runt lilla Djurgårdsvarvet var imorse. Var tvungen att stanna och ta bilder flera gånger för att det var så magsikt med dimman som låg över ängarna och solen som höll på att stiga upp. Så glad att jag gav mig ut den här morgonen också trots att jag bara ville ligga kvar i sängen i en timme till.

IMG_6782

IMG_6777

För att hålla motivationen uppe och komma upp på morgonen brukar jag tänka på mina hurtiga vänner som tränar mycket och har disciplin. Igår tänkte jag exempelvis så här medan jag låg och velade i sängen om jag skulle ut och springa eller inte ”Nä, både Molly och mamma och pappa hade stigit upp ändå. Trots att det kändes jobbigt – kan dom, kan du” Och så gav mig ut på en runda och gav mig själv en klapp på axeln efteråt.

Minns också för några år sedan, typ första året på gymnasiet hur jag ibland till och med SOV i mina träningskläder…. Hur sjukt? Och äckligt? Men ett annat tips är ju att faktiskt lägga fram dem nedanför sängen och ta på sig dem direkt när man går upp för då är man redan halvvägs ut sen eftersom det är ytterst osannolikt att du kommer ta av dig dem igen och lägga dig i sängen..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna