DSC_9598

DSC_9603

Olivia och jag

Olivia och hennes kompis Sanna ska sova hos mig i helgen då dom ska gå ut och köra några festliga middagar tillsammans med fler av deras tjejkompisar. Det känns jättemysigt att ha dom här men lite tråkigt att jag troligtvis inte kommer följa med på någon av festligheterna då jag har så mycket jobb just nu och behöver fokusera på det.

DSC_9571

Här har ni Sanna..

Hon är så härligt, trots att vi bara träffat varandra en gång tidigare så känns det verkligen som att vi varit kompisar länge. Kanske för att Anna och Olivia alltid brukar prata om henne 😉

DSC_9553

DSC_9556

Imorse följde jag i varje fall med på frukost nere på Strandvägen 1. Det var supermysigt och jag åt självklart min favorit – gröten för 65 kr.. Ja ni minns ju sist vilken hallabalik det blev när jag skrev att ja tyckte det var billigt. Men för att vara i Stockholms innerstad och på en av Stockholms bästa restauranger så tycker jag faktiskt att det är ett bra pris.

Tjejerna åt Yoghurt och Eggs Benedict och de hälsar att det också var jättegott!

DSC_9567

DSC_1204_Fotor

Strandvägen 1 är verkligen ett ställe som är minst lika bra för frukost, lunch, AW och middag. Det brukar vara rätt festlig stämning här på AW på fredagar vilket kan vara lite roligt att gå på.

DSC_9591

Som jag saknat den här lilla tösen trots att vi pratar i telefonen typ varje dag… Det ska bli så roligt att åka och hälsa på henne nere i London snart. Tänker att det blir kul att åka dit i mitten/ slutet av December typ för sista julshoppingen.

DSC_9560

Och just det, fick en så gullig liten present av Olivia igår. Det var en liten vete-värmare som hon tyckte att jag behövde för att varva ner lite ibland. Tack gullis!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna