DSC_9933

Direkt när vi kom fram till hotellet så kastade vi in sakerna i rummet och skyndade oss ner till Snaps, en restaurang som ligger i hotellet som vi hört ska vara bra. Vi ville hinna med att äta brunchen som stängde klockan 16.

DSC_9937

Själva restaurangen var supermysig med massa gröna växter, rustik inredning och röda rosor men maten var däremot inte mer än okej faktiskt. Blev väldigt besviken, hade förväntat mig så mycket mer.

Senast överförda26

Haha, min tallrik ser verkligen inte inbjudande ut på den här bilden här ovan haha men så farligt var det faktiskt inte. Det var bara sjukt krångligt att redigera ljuset på dom här bilderna 😉

DSC_9948-2

DSC_9957-2

Vi delade på en avokado toast, croque madame och amerikanska pannkakor med äpplen och kanel men dessvärre kändes allt för fettigt. Det var för mycket olja på avokado toasten, för mycket sirap på pannkakorna och för mycket ost i croque madame mackan. Kändes typ som att vi satt i Miami på någon restaurang och käkade.

Senast överförda28

Varenda bit slank ner i varje fall då vi var så sjukt hungriga och maten var ju absolut inte dålig men hade bara förväntat mig mer som sagt. Överhypat ställe med andra ord.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna