DSC_9911

Alltså wow jag kan inte ens beskriva hur vackert det var att flyga in över Island i förmiddags. Jag kunde inte slita blicken ifrån fönstret. Det kändes väldigt häftigt och jag önskar att vi hade bokat på fler nätter här borta för det känns som att vi kommer ha det väldigt stressigt om vi ska hinna med allt men samtidigt kan man inte heller tänka så utan får helt enkelt åka hit någon mer gång.

DSC_9912

Vilket fall så ser jag otroligt mycket fram emot de två dagarna vi har här borta. Det känns verkligen att man är i ett land, på en ö, mitt ute i ingenstans.. Och så tyst det är, jättetyst… Blir faktiskt väldigt lugn i själen av att vara här – det går liksom inte att vara annat.

En annan rolig grej som vi precis fick veta – solen går inte upp förrän 10.17 här borta… Hur sjukt är inte det? Snacka om att islänningarna inte får många timmars dagsljus under vinterhalvåret. Stackare alltså! Jag som blir nedstämd av de få timmarna vi har i Sverige.

DSC_9916

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna