DSC_0007-2

DSC_0020

Alltså wow jag kan inte ens beskriva hur fantastiskt den här dagen har varit och hur imponerad och överväldigad jag är över att vara här och över Island. Jag är superstressad just nu för ska iväg och äta för att sedan hinna tillbaka och spela in veckans Onsdagsbubbel men tills dess så måste jag visa er bilderna vi tog imorse.

DSC_9993-3

DSC_9998-3

Vi har hyrt en bil de två dagarna vi är här så att vi kan ta oss runt och stanna precis vart vi vill. Skulle rekommendera alla att göra detta, för vi är så glada för att vi gjorde det trots att jag har varit lite nervös över körningen… Har haft körkort i 3 år men tycker alltid att det känns så läskigt att köra en ny bil och i ett annat land.

DSC_0033

Har inte ens redigerat den här bilden på mig någonting.

Hur magiskt ljus?

DSC_9996-3

DSC_9997-3

Det bästa med den här dagen har varit att det enda jag har varit fokuserad på har varit hur vackert det är här. Jag har verkligen levt i stunden och bara åkt runt och tänkt på hur fint det är här och vad glad och tacksam jag är för att jag fått möjligheten att uppleva och se detta.

DSC_0023-2

DSC_0045-2

Tack för en helt oförglömlig dag Island!

Mer bilder ifrån dagen kommer självklart men nu måste vi iväg. Puss på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna