DSC_0197

Ett annat ställe vi besökte igår var The Golden Waterfall – Gullfoss. Det låg ca. 2h utanför Reykjavik och det var väldigt maffigt. Det gick däremot inte att fånga på bild hur gärna man än försökte. Måste med andra ord upplevas!

DSC_0174

DSC_0126

Allt bara glittrade <3

Senast överförda30

Jag uppskattar verkligen sådana här naturresor på ett helt annat sett än förut. Minns när min familj för några år sedan bestämde att vi skulle åka till Yellowstone, en nationalpark i USA och jag höll på att dö av tristess. Kunde inte tänka mig något värre liksom – medans jag idag skulle tycka att det var jätteroligt om vi gjorde om den resan. Pratar mer och djupare om det i denna veckas avsnitt av Onsdagsbubbel som kommer ut på Onsdag. Missa inte det 😉

DSC_0124

Titta så vackert liksom!

DSC_0142

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna