DSC_0059

Mitt ute i ingenstans ca. 1,5 timme utanför Reykjavik på väg mot Geysir och Gullfoss så ligger Kerid, en inaktiv vulkansk kratersjö typ. Den är 55 meter djup och ca 300 år gammal. En gång har dom sjukt nog haft en rockkonsert på en flotte i sjön.

DSC_0104-3

DSC_0101-2

Den var sjukt häftig och man kan promenera runt hela kratern om man vill det med. Tyvärr går det ej att bada i den dock men man kan gå ner till vattnet om man tycker det låter roligt också.

DSC_0057-2

Det är så fascinerade att se sådana här naturfenomen.

DSC_0116-3

DSC_0097-3

Gud, ler så töntigt mycket på varenda bild vi tog igår men var på riktigt så himla lycklig över att allt är så fint här och för att jag är här. Minns hur jag tyckte att min syster var helt efterbliven som bokat en resa till Island och inte typ London, för ett tag sedan. Men idag hade jag valt Island alla dagar i veckan.

DSC_0071-3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna