DSC_0765-2

Sista dagen på Island så åkte vi bil ända ner till Vik för att se ”The black beach” eller den svarta stranden som det så fint heter på svenska. Det tog ca 3 timmar att bila dit enkel väg så jag var lagom trött när jag kom hem sen efter att ha suttit bakom ratten i 6 hela timmar… Molly var iofs också trött men det var nog för att hon satt på helspänn hela bilresan för att hon inte litade på min bilkörning haha…

DSC_0640

 

DSC_0644

Hela vägen ner till Vik var superfin och asfaltsvägen vi åkte på kantades av vackra berg som det här ovan bakom Molly. Det är så vackert här så att åka bil i 6 timmar på en dag gör ingenting eftersom att det finns så mycket att titta på som inte finns hemma.

DSC_0679-3

Min mössa som jag har på mig köpte jag på en liten butik här på Island för er som undrar. Älskar Mollys mössa också, den är köpt på Jackie hemma i Stockholm.

DSC_3560

DSC_0635

Ja, jag och Molly såg ju princip likadana ut…

Två små frusna björnar <3

DSC_3619

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna