DSC_0294-2

Sista äventyret igår var att åka och titta på en av Islands gejsrar som heter Geysir och det är så sjukt häftigt för typ var 5e minut så sprutar den kokhett vatten ca 30 meter upp i luften. Det är väldigt fascinerande hur naturen skapat ett sådant här fenomen alltså.

DSC_0312

Här får den utbrott!

DSC_0287

DSC_0272

Det fanns även flera varma källor där med kokhett vatten som det rök ifrån och bubblade i eftersom att vattnet är så varmt att det kokar. Ballt va?

DSC_3249

Man skulle kunna ha tagit riktigt häftiga bilder där men det var så kallt och halt att man inte hade tålamod att stå och fota. Likaså när vi bad en främling fota oss tillsammans som bilden här ovan, det fick bli vad det blev liksom.

Senast överförda33

Jag hade på mig min nya jacka härifrån (klick!) – adlink

DSC_0308

DSC_3229

I mean look at that!

Försökte fånga det hela med en boomerang men missade dessvärre utbrottet varenda gång så ni får nöja er med dom här bilderna istället. Annars hade det ju faktiskt varit ganska fett med en boomerang. Erkänn?

Senast överförda38

Sista aktiviteten igår som sagt innan vi rullade hemåt igen… Man får skynda sig mellan varje ställe och aktivitet här på Island eftersom att det inte är mycket dagsljus här under vinterhalvåret.

DSC_2991

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna