DSC_0613-4

Har alltid varit extremt rädd för hästar men eftersom att både syrran och gamla bästisen brukade rida så har jag lärt mig att det inte är farligt att gå fram och gosa lite med dem när de står i hagen så det var precis vad vi gjorde igår när vi var påväg ner till Vik.

DSC_0574-3

DSC_0558-3

Haha så gullig liten häst..

DSC_0588-2

När de började nafsa på mina vantar så blev jag lite rädd dock trots att jag vet att det är det inte är något konstigt alls. De trodde väl att jag hade en morot eller något att ge dem precis som alla andra turister som stannar längs vägkanten för att mysa lite med islandshästarna.

DSC_3491-3

Molly däremot….. Oj, vad hon var rädd för hästarna haha… Det var riktigt underhållande att fota henne med dem… Och vad gör den här hästen till vänster här? Kliar sig på stängslet typ?

DSC_0626-3

DSC_0631-2

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna