DSC_2982

DSC_3254

GOODBYE ICELAND

Har haft tre otroligt intensiva dagar här på Island och nu är det tyvärr dags att bege sig hemåt igen…. Tre dagar på Island räcker inte alls långt kan jag genast konstatera så mitt tips till er är att boka in åtminstone 5 dagar här om ni funderar på att åka hit så att ni slipper stressa er igenom allt som vi har fått göra nu. Det finns massor med saker att göra här borta och avstånden är ganska långa så tre dagar är alldeles för lite.

Jag har vilket fall förberett tre stycken tidsinställa inlägg åt er med LOADS av snygga bilder ifrån våra dagar här – för när jag kommer hem så kommer jag bara packa om och sedan dra vidare till Los Angeles!!!!!

Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna