DSC_0496

Det finns en hel del vackra vattenfall på Island och här är är ett av dem. Det heter Seljalandsfoss och ligger väldigt nära ett annat fall som heter Skogafoss som du kan gå bakom. Vi hann dessvärre inte med det men det får bli nästa gång helt enkelt!

DSC_0475

Det var så fint, men sjukt kallt och halt eftersom att det blåste så mycket vatten ifrån fallet.. Kan inte fatta att jag gick runt i klackar på det där underlaget..

DSC_3444-2

Det här var precis framför fallet. Det låg med andra ord mitt ute i ingenstans.

DSC_3423

Molly, så söt!

Senast överförda40

Innehåller adlinks

// Min väst kommer härifrån (klick!) / tröja här (klick!) / flare pants här (klick!) //

DSC_0479

Vackert!

DSC_0547

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna