Min topp kommer ifrån Zara och jackan ifrån Angelica Blick by Bikbok.

Var ute för första gången i L.A. igår vilket var såååå roligt. I vanlig ordning spelades ju självklart hip hop/ rnb på klubben och så var vi med en promoter som var hur gullig som helst. Gillade honom så mycket, han var riktigt bra. Klubben vi var på hette Warwick och jag önskar verkligen att jag kunde beskriva känslan jag har i kroppen när jag är på nattklubb i USA och de spelar typ ALLA mina favoritlåtar i hela världen. Känner mig så jävla lycklig (!!!!!!!)

img_7248.jpg

Efter vi var ute så blev vi bjudna på ett stort houseparty så tog en taxi upp till hillsen och partade vidare med massa andra svenskar som var där. De var så sjukt för de hade verkligen vakter som pekade ut vilka som fick komma in och inte – precis som på nattklubb typ och så var det någon slags lista för vilka som var inbjudna och inte? Jag menar vem åker upp i bergen till en fest om man inte är bjuden dit?

Träffade så gulliga tjejer som läste min blogg bland annat. Det var fettkul och jag och Dani försökte övertala DJ:n att spela Kanye West hela kvällen haha… Har ni hört hans låt FML? Älskar den <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna