DSC_1216

Ljuset i L.A är verkligen magiskt. Det sägs att den här staden har det finaste ljuset i världen och jag tror fan att det stämmer. Kvällarna och eftermiddagarna här är oslagbara. Man vill bara fota allt!

Senast överförda25

Min klänning kommer ifrån Nelly, men det var ett tag sedan jag köpte den…

DSC_1217

Tack livet för att jag har möjligheten att resa runt så här. Nu ska jag kika på ombokningsbara alternativ för min hembiljett. Mamma kommer hit två dagar innan vi ska åka hem så funderar på att stanna kvar några dagar till med henne. Det vore så mysigt + skulle behöva koppla av lite med henne och typ göra lite yoga och sådant. Det enda är att jag planerat min hemresa efter julkalendern men tror jag kan lösa några dagar till.

Senast överförda26

Är ni taggade på julkalendern förresten? Har jobbat så mycket med den och är så stolt för den kommer bli grym i år!! Ni får inte missa detta, har lagt ner så mycket tid och energi på den.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna