8E8A8238

God morgon ifrån lala-land,

Har precis ätit upp sista yoghurten till frukost medans Dani sitter och äter chips och Angelica och Fang sitter här frukostlösa så nu tänkte vi bege oss för att hika och köpa något att äta åt dem så att de får något i magen. Det är lite mulet idag så får se vad vi hittar på, tänkte egentligen lägga oss på Roosevelt.

Documents3

Alla bilderna i det här inlägget har förövrigt Angelica tagit men jag har redigerat dem. Trots att jag har lagt in liknande bilder så tänkte jag att det skulle vara lite roligt att se någon annans sida bakom kameran. Angelica har ju fångat ögonblick och bilder som jag aldrig hade tänkt på att fota.

8E8A8362

Bokade BY THE WAY precis om min flygbiljett hem så stannar några fler dagar nu wiiiieeee! Mamma kommer ju som sagt över så det blir nyttig mat och hårdträning som väntar om jag känner henne rätt. Sist jag var här med mamma i en vecka så gick jag ju ner typ 3 kilo haha..

8E8A8167

Gud vi har verkligen så roligt tillsammans Dani och jag. Hon frågade mig precis om vi är bästa vänner nu, ni vet så där stelt och konstigt som man frågar killen man dejtat i ett halvår om man är tillsammans. Vi skrattade och så tänkte jag att har sett henne som en av mina bästa vänner sedan rätt länge tillbaka eftersom att det känns som att jag har känt henne hela livet.

Senast överförda28

8E8A8244

Nej, nu ska vi hika i Griffith Park vid hollywood skylten.

Hörs senare babes!

8E8A8249

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna