DSC_1385

DSC_1407-2

Vakade redan vid 05.30 imorse precis som i vanlig ordning sedan bestämde vi oss för att åka på en roadtrip bort till Santa Barbara som ligger ca. 1,5 timme norr om L.A. Har bara varit där en gång innan och älskade det så det var roligt att åka tillbaka så här några år senare.

Documents

Jeansen kommer ifrån River Island och skjortan är ifrån Rails.

DSC_1362

DSC_1363

Santa Barbara är verkligen mysigaste lilla kuststaden och det är ju sjukt många svenskar som åker dit och pluggar där borta och jag brukat alltid säga till alla som frågar vart i USA de ska välja att plugga att de ska åka dit. Jag hade valet Santa Barbara alla dagar i veckan nämligen.

DSC_1338

Vi gick runt i lite i butiker, kollade stranden och sedan åt lunch på Backyard Bowls, ett litet acai bowl hak längst ner på State Street som är huvudgatan i Santa Barabara. Vi blev tipsade om stället av ett butiksbiträde och eftersom att jag tjatat om acai bowls hela resan så blev ju det här perfekt.

DSC_1314

DSC_1324

Jag åt en vanlig acai bowl fast med bee pollen och gojibär.

DSC_1446-2

Sen fortsatte vi strosa runt lite på stan och så tog vi bilen tillbaka till L.A. Och lite halvtrötta som vi var så kom vi på en lek på vägen hem för att vi inte skulle somna. Leken kallade vi ”nästa låt är/ betyder”. Man slår på radion eller sin spellista på shuffle och sedan bestämmer man sig för vad nästa låt som kommer ska vara/ betyda för dig. T.ex nästa låt handlar om min framtid eller nästa låt är hur denna resa kommer avslutas. Förstår ni? Det var så roligt och det stämde in så bra varenda gång att det till slut blev lite läskigt, så då vågade jag inte leka mer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna