DSC_1867

Igår var vi i Malibu hela dagen och bara fotade. Eller de andra fotade och jag hängde mest i solen och försökte bättra lite på brännan. Jag känner mig verkligen inte bekväm med att posa och hålla på framför kameran så jag tog bara några snabba bilder och sen chillade jag mest för mig själv. Satt i solen och lyssnade på musik och knäppte av några schyssta selfies typ.

DSC_1909

Älskar den här virkade klänningen som jag fick låna av Angelica.

Den är så fin!

DSC_1883

Jag har även videobloggat en hel del ifrån dagen, som jag tänkte lägga upp de närmsta dagarna. Kommer nämligen behöva dela upp L.A resan i flera delar då vi har gjort så mycket här och jag fortfarande har halva tiden kvar eftersom att jag bokade om min hemresa häromdagen. Är ni taggade på att se det? Tycker verkligen att det är roligt att kommunicera med er i videoformat.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna