DSC_2335

DSC_2289

Eftersom att vi bor i en villa i West Hollywood som varken har pool eller terass så bestämde vi oss för att gå bort till Roosevelt Hotel som ligger några hundra meter bort ifrån oss.

DSC_2333

Här kan man hänga utan att behöva betala någonting för solstolarna men det förväntar sig nog att man beställer in typ lunch eller något att dricka om man går dit åtminstone.

DSC_2362

DSC_2347

DSC_2354

Så det gjorde vi…

DSC_2298

Jag tog en fantastisk grönkålssallad med lax, tjejerna lite tacos och Fang en acaibowl. Vet att salladen kanske inte ser så mycket ut för världen men den var supergod. Älskar grönkål i kombination med olivolja/balsamico, salt, tranbär och rostade pinjenötter. Brukar alltid äta grönkål hemma istället för vanlig isbergssallad.

DSC_2360

Vi hade mysigaste dagen och satt och lyssnade på senaste avsnittet av min och Dashas podcast. Det heter ”Vänner som borde lära sig att hålla käften” och så här låter info-texten om veckans avsnitt…

Vad gör man om man inte gillar sin bästis kille? Vem är den kändaste personen tjejerna har i sin telefonbok? Hur sjukt var egentligen housepartyt Hanna var på i L.A? Hur mycket tar Hanna respektive Kim Kardashian betalt för att attenda på ett event?

Erkänn ni blir sugna på att lyssna?

Det gör ni HÄR eller på Itunes och Podcaster appen i telefonen.

DSC_2359

Avslutar det här mysiga lilla inlägget med en bild på brasorna de tände när solen gick ner och kylan började krypa sig fram. Det är rätt kallt här på kvällarna så här års så det var superskönt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna