DSC_2797

Igår åkte vi på roadtrip till Joshua Tree som är en liten stad mitt i öknen. Vi trodde att det endast skulle ta cirka timmen att ta sig dit men när vi precis satt oss i bilen och ska slå upp på kartor i telefonen på hur vi ska ta oss dit så inser vi att det tar 2,5 timme att åka dit…

Men det var ju bara att ge sig av och trots att det kändes lite segt där och då att vi spenderade typ hela dagen i bilen så är jag jätteglad att vi åkte för vi fick se  jättefin natur i nationalparken de hade där.

DSC_2692

DSC_2784

Här är en kaktusträdgård som fanns mitt ute i ingenstans.

Hur vacker?

DSC_2700

Documents7

Halsduken kommer ifrån H&M..

Och jackan ifrån Zara för er som troligtvis kommer undra 😉

DSC_2697

DSC_2704

Naturen är så fascinerande och det var skönt att komma ifrån stadspulsen och hela L.A. hetsen för en dag. Jag har verkligen lärt mig att njuta av tystnad och uppskatta fina miljöer på senaste.

DSC_2737

DSC_2780

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna