DSC_2012

Har ni också hört att solnedgången ifrån restaurangen Nobu i Malibu ska vara den finaste i hela Los Angeles? Well, självklart var vi tvungna att se om detta om stämde.

DSC_1989

Så vi åkte dit. Tänkte först bara beställa lite goda drinks som vi skulle avnjuta i solen men det hela slutade med att vi testade en hel del på menyn också. Vi hade nämligen också hört att maten där ska vara fantastisk men dyr.

DSC_2020

En liten del av utsikten ifrån vårt bord!

DSC_1995

DSC_2001

Blev faktiskt lite besvikna på maten för enligt så många jag pratat med ska den ju vara såååååå sinnessjukt god men den var tyvärr inte så bra som jag hade förväntat mig… Självklart var det gott såklart men inte värt pengarna om ni frågar mig. En sushibit kostar liksom minst 50 spänn, EN sushibit.

DSC_2007

Vi var glada ändå dock, utsikten var ju värd att betala för om vi säger så.

DSC_2052

Titta på detta liksom!

DSC_2027

Och hur söta var inte dessa mini tacos?

Dog när jag såg servitören springa ut med dem, så var tvungen att beställa in några.

DSC_2029

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna