img_7360.jpg

Selfie i hillsen vid Hollywoodskylten och Griffith Park

Så glad att jag lärt känna Angelica på den här resan. Hon är världens roligaste. Jag skrattar så jag får kramper i magen åt den här tjejen.

img_7558.jpg

En god Strawberry Daiquiri på Roosevelt

Visste ni att man blir bjuden på typ allt här i L.A? När vi åt middag häromdagen så bjöd servitören oss på fyra drinkar och på alla barer som vi har beställt något så har det också varit ”on the house”. Man bah, va? Men okej tack! Haha.

Vad tycker ni om det här med att bli bjuden på drinkar på krogen? Alltså jag bryr mig helt ärligt talat inte. Om någon vill bjuda mig på en drink är det självklart att han eller hon kan få göra det?

img_7581.jpg

Dani tog en liten bild på mig på Malibu Farm Café

img_7573.jpg

Middag på Yamashiro

En restaurang uppe i hillsen som har en helt fantastisk utsikt över hela L.A! Sushin var också to die for. Kommer garanterat besöka den här restaurangen igen. Personalen var även dom supertrevliga och gav oss en superservice!

img_7575.jpg

En snabb bild på mig och Dani ifrån vår fotodag i Malibu

Vi har på oss likadana bodys ifrån Bik Bok.

img_7582.jpg

img_7562.jpg

Mer poolhäng på Roosevelt

img_7572.jpg

Drinkar på Ysabel, ett hett inneställe just nu

För er som inte vet det så kan ju restauranger, barer och klubbar gå från att vara superheta och jätteinne till att ingen längre vill hänga där på bara några månader. De byter av varandra hejvilt så det gäller att hålla sig uppdaterad för den restaurangen som var inne för 3 månader sedan kanske inte alls är lika hipp idag.

img_7717.jpg

På 1oak i torsdags

Trodde det skulle vara en mer kommersiell klubb än vad det faktiskt var.. Hade superroligt där!

img_7583.jpg

Solnedgången ifrån Nobu i Malibu 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna