Senast överförda39

#LUCKA 5

Sponsrat inlägg av RentAtrend

I dagens lucka har ni chansen att få låna den här väskan i en hel vecka i samarbete med tjänsten RentAtrend

”RentAtrend är som ett airbnb fast för fashion. Det är en hemsida där man kan hyra ut grejer man kanske inte längre använder, eller hyra något som man saknar i sin garderob! Precis som att låna av sina tjejkompisar fast du får ta del av alla medlemmars garderober. Snart kommer det även finnas produkter i lager hos RentAtrend där ni kan hyra direkt av dom. Vem vill inte ha en Chanel-väska för några hundralappar?”

Följ RentAtrend på Instagram HÄR (klick!) för att vara med och tävla och kommentera och berätta om din drömväska här nedan i kommentarsfältet.

—————-

P.S. Jag har mejlat vinnarna till presentkorten ifrån NA-KD och till er som inte vann den så har ni här lite plåster på såren – en 20% rabattkod så att ni kan köpa er favoritoutfit till rabatterat pris. Koden är ”NAKD4Dec” och den gäller i enbart 24h.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna