DSC_2872

Lunch på Toast Bakery Café

Kan verkligen rekommendera er alla salladerna på Toast Bakery Café i West Hollywood/ Beverly Hills. Det var riktigt gott och det var bara coola, snygga människor där också. Jag åt deras Tony Salad fast bytte ut mögelosten mot feta ost. Det var även jordgubbar och fantastiska pecannötter i den. Yum!

DSC_2892

Dani och Savannah (en kompis till Dani)

En annan favorit är ju Urth Café och här har vi varit flera gånger. Drack baboa drycken med chai smak sist och den här gången tog jag den original. Gillade chai smaken mer dock.

DSC_2878

Älskar alla dessa hälsotrender. Vill verkligen testa allt så det ska bli så roligt att vara här med mamma några dagar nu eftersom att hon och jag är likadana på den fronten. Var exempelvis ute och sprang i hela 2 timmar och 20 minuter imorse uppe i hillsen. En stor klapp på axeln för det tack!

8E8A9028

Kommer sakna dom här tjejerna nu när de har åkt hem. Vi har verkligen haft så roligt trots att vi är så extremt olika. Vi pratade om hur vi hade uppfattat varandra de första två dagarna och hur vi såg på varandra nu efter 10 dagar med varandra och oj vad fel vi alla hade haft. Ibland behöver man faktiskt några dagar med någon för att förstå dig på hur en människa fungerar.

Är helt övertygad om att vi inte hade gillat varandra om vi endast hade bott två nätter med varandra här i L.A. Vi har behövt 10 dagar för att förstå oss på varann och för att komma varandra nära.

DSC_2354

Nu väntar 5 dagar med mamma i Beverly Hills!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna