DSC_2959

Var i Venice häromdagen och myste omkring. Perfekt aktivitet att åka till Venice efter att man har varit ute för där kan man verkligen bara mysa runt och hänga. För er som aldrig varit där så är det nästan lite som Los Angeles Miami skulle jag säga. Folk är spexiga, det säljs färgglada solglasögon och tröjor med tryck på i vartenda stånd och den ena butiken spelar högre musik än den andra osv.

Jag älskar Venice, det är supermysigt och otroligt layed back och om det inte vore för att vi alla hade varit ute kvällen innan och var lite slitna efter det så hade vi garanterat hyrt cyklar och cyklat runt Venice och Santa Monica men nu strosade vi lite istället.

Senast överförda41

Jag satte på mig det mysigaste jag äger och drog på mig solbrillorna för att dölja hur sliten jag var. Byxdressen är ifrån Nelly och magtröjan ifrån Bikbok.

DSC_2966-2

Vi åt lunch på Gjusta som jag hört talas mycket om. Tyckte inte att maten var jättespeciell men det var mysigt häng där liksom och en väldigt avslappnad atmosfär. Hade gärna velat testa en av deras smoothies men de var tyvärr slut så det får bli nästa gång.

DSC_3018

DSC_3014

Sedan avslutade vi dagen med att promenera på stranden i solnedgången. Gud det var så vackert. Jag längtar tills den dagen jag går där hand i hand med min stora kärlek i livet.

DSC_3015

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna