DSC_3150

Gick runt lite kring Rodeo Drive idag med mamma eftersom att vi bor ett stenkast därifrån. Vi gick in på lite alla möjliga fina butiker och drömde oss bort bland fina väskor och skor. Men blev faktiskt riktigt irriterad på personalen på vissa av butikerna som exempelvis Chanel. Butiksbiträdet där betedde sig så nonchalant, hon brydde sig verkligen inte ett dugg om mig som ville kolla på en boy bag i tweed och det gjorde mig så arg. Hon hade verkligen attityden “lilla gumman som att du har råd att köpa den här väskan” – vilket hundra procent hade med och göra att jag inte hade klätt mig värst fancy fancy idag och inte såg ut att ha “råd” med Chanelväskor.

När jag gick därifrån önskade jag att jag kunde gå tillbaka in en halvtimme senare och köpa tre-fyra väskor istället så att hon lärde sig att man inte ska behandla folk efter utseendet.

DSC_3116

DSC_3118

Vilket fall så gick vi och satte oss på M Café som vi hade hört talas om. Det är lite utav ett hälsocafé vilket innebär att det fanns mycket veganskt och glutenfritt på menyn samt att de använder inte raffinerat socker som sötning utan istället sötar med agave sirap, stevia och liknande.

DSC_3174

DSC_3134

Jag beställde en hälsosammare variant på en Chai latte med mandelmjölk…

DSC_3138

Och mamma en Tumeric latte och en pumpa/ cheesecake bakelse som var to die for!

DSC_3125

Här är en liten bättre bild på den 😉

De såg även ut att ha supergoda poke bowls och sallader. Vill verkligen gå dit för lunch om jag hinner senare i veckan för allt såg så gott och nyttigt ut, which I love!

DSC_3162

Ringarna är ifrån Sophie by Sophie för er som undrar <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna