DSC_3219

Los Angeles – I love you

Jag vet att jag tjatar om Urth Café men jag tröttnar aldrig på det stället. Innan jag har testat allt på den menyn så kommer jag inte känna mig tillfredsställd nog. Plus i kanten för att det alltid är så snygga och trevliga människor där också.

Imorse hade jag inbokad frukost-dejt med Savannah, en gemensam vän, som ni såg i bloggen häromdagen. Hon bor här, jobbar som modell och älskar Urth Café lika mycket som mig så det kändes ju som ett självklart val.

DSC_3208

Imorse testade jag deras karamelliserade banangröt med valnötter och granola och OH MY GOD (!!!!!). It was a party in my mouth om vi säger så haha.. Kan ni alla snälla testa detta för min skull??

DSC_3212

Savannah brukar äta banangröten men testade äppelgröten för omväxlingens skull och den var också supergod, men banangrötan går typ inte ens att jämföra med den. Den är helt fantastisk!

DSC_3229

Supermysig frukost-dejt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna