DSC_2803

DSC_2798

Om ni har en dag över och har tröttnat lite på Los Angeles så tycker jag verkligen att ni bör åka ut i öknen. Jag har två smultronställen som jag gillar – Joshua Tree och Palm Springs. Palm Springs är mer som en stad medan Joshua Tree mest känns som ett enda stort naturreservat.

Vi valde att åka till Joshua Tree en av de första dagarna här i L.A., jag, angelica och Dani och hade det så mysigt. Det tog ca 2,5 timme att ta sig dit enkelväg men det vart värt den långa bilresan eftersom att vi fick se riktigt häftiga platser inuti nationalparken där.

DSC_2443

DSC_2436

Jag och Dani 

Strollin’ around on a parking lot..

DSC_2367

Hela byn var så mysig med små barer, pubar och caféer. Här ovan ser ni ett litet uppbyggt samhälle som var så sött. Önskar att allt såg ut exakt så i Joshua Tree.

DSC_2690-2

DSC_2574-2

Såg coyotes gjorde vi också (prärievargar). Var livrädd att den skulle hoppa upp mot fönstret i vår bil när vi hade det nedvevat eftersom att den promenerade runt, runt, runt vår bil som att vi var dennes byte. Men vi klarade oss och när vi kom ut ur nationalparken så kunde vi läsa att de inte är farliga för människan på en skylt.

DSC_2612-2

Senast överförda46

DSC_2683-2

Skull Rock inuti Joshua Trees nationalpark

Inuti nationalparken fanns även ett område som kallades Skull Rock som var fullt av stenar, det var faktiskt riktigt häftigt där. Så tråkigt att det var så svårt att fånga det på bild bara.

DSC_2477

DSC_2465

DSC_2483

On the road…

Förundras verkligen över hur vacker naturen är ibland alltså.

DSC_2841

Solnedgång precis utanför Nationalparken

En fantastisk roadtrip!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna