IMG_4956

Utelivet i L.A. fungerar precis som i New York – dvs du går ut med en promoter om du inte känner någon här. LÄS MER OM HUR DET FUNGERAR MED PROMOTERS HÄR (KLICK!) Vi har varit ute med Hardy Vibert de flesta kvällarna (lägg till honom på Facebook, messa honom när ni är i L.A och hälsa ifrån mig) – jag kan varmt rekommendera honom. Han har varit så omhändertagande och gullig mot oss och presenterat oss för superroliga och bra människor.

Att gå ut här i L.A har varit sååååå himla roligt. Det bästa är nästan att klubbarna stänger redan klockan 02 för då kommer man antingen hem tidigt eller så kan man faktiskt åka iväg på efterfest i någon fet villa i hillsen och fortfarande känna sig fräsch och pigg jämfört med om man hade åkt på efterfest i New York där klubbarna stänger 04, 05. Och det roligaste är väl att man aldrig vet vem man kan hamna på en efterfest hos… hehe 😉

img_7760-1.jpg

En kväll på Warwick när gulligaste systrarna Montazami följde med oss ut!

Warwick har blivit ett av mina favoritställen den här resan. Har haft superkul både gångerna vi har varit där och gillar själva klubben då den är mysig, ganska elegant och inte så stor.

IMG_7900

Ysabel med Dani och Fanny Lyckaman

Ysabel var himla trevligt och trendigt för drinkar. Var här två gånger under den här resan. Ena gången så bjöd bartendern på alla våra drinkar och den andra gången så blev vi bjudna på champagne av killarna vid bordet bredvid.

Senast överförda44

1oak med Dani

10ak finns ju lite överallt här i USA eller åtminstone i Vegas, L.A. och New York. Jag har besökt alla ställena och tycker nog att det är bäst i L.A faktiskt. Var först sjukt osugen på att dra dit men sen hade vi hur kul som helst och det var inte alls så stort som jag hade förväntat mig vilket var nice för jag gillar mindre klubbar.

img_7820.jpg

Pre-drinks hos oss i villan vi hyrde

Sen får vi ju inte underskatta förfesterna och hemmafesterna och det är mycket sådant här i L.A också. Vet inte hur många förfester vi blev bjudna på. Se till att ta er på en sådan också, dem finns de också gott om uppe i hillsen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna