DSC_3803

Har fått så många frågor kring det här setet som jag tänkte resa hem i idag.

HÄR (klick!) hittar ni setet för endast 299kr (!!!!!)

DSC_3817

DSC_3829

Gud, jag vill inte åka hem. Jag hade verkligen glömt hur mycket jag tycker om det här stället för nu var det ju ändå ca. 3 år sedan jag var här sist och det är så mycket som har ändrats sedan sist. Där för tre år sedan hade jag liksom precis kommit tillbaka ifrån 8 månader i Australien.

Senast överförda45

DSC_3823

Nä, det dröjer inte länge innan jag är tillbaka igen. Det känner jag ju på mig. Vi ses snart L.A för you had me at hello this time. Minns ju faktiskt första två gångerna jag var här och hur mycket jag ogillade det eftersom att jag hade så svårt att greppa staden. De senaste gångerna har jag fått lite mer koll och den här gången har det varit helt annorlunda eftersom att jag fått agera kart-läsare mestadels av resan och det lär man sig sjukt mycket på.

DSC_3799

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna