img_7990.jpg

Sista dagen i L.A började med en löparrunda i Beverly Hills och en take away Spicy Chai ifrån Urth Café. Den är supergod men brukar be dem göra den med lite mindre honung än vad de vanligtvis använder då den kan vara lite söt.

img_7933.jpg

Vi sprang längs med mysiga Bedford Dr bland annat

Ett litet mini L.A tips är att åka Bedford Dr, de är så fina höga och smala palmer längs med den gatan och extra fint är det att åka där på eftermiddagen.

img_7932.jpg

Sen åt vi frukost. Det blev pepparkaksgröt och blåbär med osötad mandelmjölk och det var såååå gott efter att man hade varit ute och tränat.

img_7938.jpg

Sen fixade jag mig och tog några bilder i min nya pyjamas (coming soon!!!)

img_7955.jpg

Därefter åkte vi och kikade lite i butiker. Jag försökte hitta lite julklappar till familjen men det gick sådär. Har ändå ingen plats i resväskan så det var väl meningen.. Får leta vidare hemma i Stockholm sen.

img_7930.jpg

img_7931.jpg

Sen var vi bjudna på fika hos en familjeväns väninna. Hon bodde i världens villa uppe i Brentwood. Den var verkligen TO DIE FOR med tennisbana, gästhus, stora matsaler, pool osv. Knäppte bara två snabba bilder för tycker alltid att det känns lite skumt att fotografera någon annans hus men wow vilket mansion. Blir bara mer och mer övertygad om att det är här jag ska bo.

Framåt kvällen blev jag medbjuden på en Hockey-match tillsammans med Linn, en nyfunnen vän som bor här! Det var superkul och kändes väääääldigt amerikanskt med Hockey. Vi satt i en svite och hade en magisk utsikt över arenan och där bjöds det även på pulled pork burgare, champagne, öl, vin, drinkar, hot dogs m.m.

Visade sig även att två av killarna som vi hängde med under kvällen var med i säsongens Bachelorette varav en av dem till och med kom till finalen men blev nobbad på prispallen. Så sorgligt egentligen, han var liksom ready to pop the question och så valde hon den andra snubben som han dessutom blivit väldigt nära kompis med. Väldigt speciell situation, eller hur?

img_7971.jpg

Utsikt ifrån huset vi hade pre-drinks i innan utgången

Avslutade sedan sista dagen med en utgång på Doheny Room där bla skådisen Owen Wilson var och han hade till min förvåning pyjamasbyxor på sig (???) Haha – sååååå L.A!!! Men jag älskar det!! Han verkade faktiskt så gullig! Linn var starstuck, det är tydligen hennes kändis crush nummer 1!

Tack L.A för den här gången!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna