Documents10

Saknar redan L.A.

Och den här lilla pinglan, som jag inte sett på en hel vecka nu. Inte så länge kanske men för att vara mig och Dani är det faktiskt det. Känns som att vi träffats varje dag de senaste tre månaderna utan att överdriva haha.

DSC_9051-001

Sen ska vi ju inte prata om dessa babes!!! Träffade Anna en snabbis alldeles nyss men vi ska ses mer imorgon och Olivia har ju äntligen fått tag på en lägenhet nere i London nu så behöver boka en weekend dit snart för att hälsa på. Fantastiskt roligt att ha nära vänner i andra städer egentligen, åh vill bara åka ner och gosa med dig nu Olli!

Det suger att jag inte kommer kunna komma iväg innan jul för hade verkligen sett fram emot julskyltningen nere i London, så avis på Lollo B, Mollsan och Moa som ska ner nu men kunde verkligen inte följa med med tanke på att jag förlängde L.A. resan och har massa jobb..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna