DSC_4090

Hej babes!

Äntligen hemma efter en alldeles för lång flygresa. 10 timmar är ganska saftigt ändå alltså, men jag lyckades nog sova 3 av dem i varje fall och resten av tiden så tittade jag på ”Sune åker till Fjällen” och jobbade. Satt bland annat och rensade bilder, brukar typ alltid göra det när jag flyger.

När vi kom hem så stod pappa och väntade på flygplatsen för att plocka upp oss. Sen åkte vi och hämtade ut några paket, åkte hem till mig och så gjorde pappa tacos medan jag och mamma packade upp och duschade. De sover kvar här över natten vilket ska bli mysigt. Inte så säker på att jag kommer kunna hålla mig vaken så mycket längre tho hehe… Ögonlocken börjar kännas tunga redan..

DSC_4099

DSC_4088

Tänkte lägga mig i soffan och titta på Skam och bara vila nu. Har jobbat jättemycket de sista dagarna i L.A. så behöver en liten paus ifrån datorn ikväll känner jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna