DSC_3033

#LUCKA 10

Sponsrat inlägg av Babyfoot

I dagens lucka hittar ni MIG!!!! Kidding… I dagens lucka hittar ni fotvårdsprodukten Baby Foot, en entimmes behandling som ger fina fötter utan förhårdnader och torr hud, perfekt för barfotadagar i solen, efter behandling ökar också cirkulationen i fötterna och gör fötterna varmare vilket är bra för vinterdagar. Och jag har nu äran att tävla ut 2 stycken sådana här behandlingar till 5 stycken av er! Kommentera inlägget med ett kort rim och glöm ej fylla i mejladressen. Good luck!

Ni kan läsa mer om Baby Foot HÄR.

P.S. Har ej hunnit välja vinnare för lucka 9 ännu eftersom att jag suttit på ett flygplan över atlanten hela dagen men det kommer imorgon. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna