DSC_4173

Hur mysig är inte min lägenhet just nu med julgranen och allt? 

Efter att mamma och pappa åkt hem igår så ringde en killkompis och frågade om jag ville beställa hem lunch och om han kunde komma över och hänga lite. Så medan jag packade upp resväskan ifrån L.A. låg han bakis i min soffa och tittade på tv. Anna kom också över, vi åt lite mat och sen där någonstans kände jag att nä, jag har ingen julkänsla alls, jag har knappt köpt några julklappar och det är redan tredje advent.. Varpå Anna bara ”okej, då löser vi det! Let’s go Christmas shopping”

DSC_4170-2

(Kuddarna jag har i soffan kommer härifrån (klick!) för er som tidigare frågat om dem)

DSC_4181

Så vi beställde en taxi, satte på ”All I want for Christmas” i bilen och åkte ut till Mall of Scandinavia för att julhandla åt mig. Extremt tacksam för att gänget följde med mig trots att de båda var superbakis ifrån gårdagen haha..

DSC_4171

Köpte även lite röda ljus och röda rosor!

DSC_4183

Efter att vi fått upp allt, klätt granen och fixat och donat så unnade vi oss lite glöggmys. Köpte en glögg med oss chili och choklad som var supergod och så blev det självklart lite lussekatter, pepparkakor och mögelost också. Hur mysigt?

Riktigt nöjd över att vi tog tag i problemet istället för att jag skulle sitta och klaga på att jag inte kände någon julkänsla. Nu är jag så redo för julen och idag ska både köpa och slå in julklappar <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna