USA_9649

Måndag:
Work work work. Idag behöver jag förbereda luckorna i julkalendern, mejla och skicka fakturor. Senare i eftermiddag ska jag spela in veckans podcast med Dasha och ta emot en sammets fåtölj som jag beställt, som är to die for.

Tisdag:
Träna, fylla på fransarna hos Tifony på Bangerhead och ha ett möte med Margaux. På kvällen kommer Moa, en barndomskompis för att sova över hos mig. Hon ska på en intervju här i Stockholm tidigt på onsdagmorgon så då tänkte vi att det passade perfekt att äta lite tisdagsmiddag tillsammans och umgås då vi inte har gjort det på evigheter.

Onsdag:
Kickar igång med ett frukostevent på Gretas, senare på eftermiddagen ska jag på en jul AW med Gina Tricot och därefter har jag fixat en liten överraskning till Anna.

Torsdag:
Inga direkta planer ännu men det ser ut att bli en trip till Västerås för att bokföra tillsammans med mamma. Har försökt att få henne att komma hit istället men blir så krångligt med alla papper så får nog åka till Västerås ändå trots att jag verkligen inte har lust med det.

Helgen:
Ska bara ta det lugnt i helgen för att ladda batterierna lite efter New York och L.A. Jag måste verkligen ha fler vilodagar och jag måste också lära mig att ta dem på allvar. På söndag ska jag i varje fall på en liten överraskning jag också. Det är min faster som vill ge mig en julklapp lite i förskott. Ska bli jättemysigt trots att jag inte har någon aning om vad det är vi ska göra.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna